Arcanthis uw partner voor

Trainingen

HOME | Trainingen

Training

Goed opgeleid personeel is cruciaal voor een alerte organisatie. Onze trainingen zijn ontwikkeld door experts op het gebied van informatiebeveiliging en cybercrime die beschikken over diepgaande kennis en ervaring. We bieden zowel basistrainingen voor management en medewerkers die nieuw zijn in het vakgebied, als geavanceerde trainingen voor ervaren professionals die hun vaardigheden willen aanscherpen

Trainingen voor uw personeel

Onze informatiebeveiligingstrainingen zijn gericht op het vergroten van het bewustzijn van uw team met betrekking tot de nieuwste bedreigingen en het aanleren van effectieve beveiligingsmaatregelen. Door onze trainingen te volgen, kunnen uw medewerkers een essentiële rol spelen in het beveiligen van uw organisatie tegen cyberaanvallen.

Training
Training

Vraag meer informatie aan

Daarnaast bieden we ook trainingen specifiek gericht op ISAE 3402 en ISO 27001/2 en ISMS. Onze trainingen helpen uw team bij het begrijpen van de vereisten van deze standaard en bij het implementeren van de nodige controles om aan de rapportageverplichtingen te voldoen.

Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het ontwikkelen van een op maat gemaakte trainingsoplossing die aansluit bij de specifieke behoeften van uw organisatie.

Uw bedrijf beschermen tegen cybercrime

risicomanagement

Risicomanagement

Meer 

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging

Meer 

Certificeringen

Certificeringen

Meer 

Trainingen

Trainingen

Meer 

Komt u er niet uit?

Wij snappen dat u misschien niet bekend bent met de gevaren van cybercrime en hoe wij uw organisatie als specialist kunnen helpen met cybersecurity. Neem dan vooral contact met ons op. Arcanthis helpt uw bedrijf of organisatie goed op weg.

Onze methodes zorgen voor duidelijkheid en een verhoging van de beveiliging van uw systemen.

Arcanthis ondersteunt bij het inzichtelijk maken van cyberbedreigingen en het ontwerpen, prioriteren en doorvoeren van maatregelen.

Cybersecurity houdt zich voornamelijk bezig met de bescherming van systemen, netwerken, apparaten en data.

Arcanthis