Arcanthis uw partner voor

Risicomanagement

HOME | Risicomanagement

Risicomanagement

Risicomanagement en risicobeheersing wordt vaak onderschat of vergeten in verandertrajecten binnen organisaties en bedrijven. Wij werken samen met bestuursleden, management en medewerkers om hen te ondersteunen en begeleiden we ze om aan de wet en regelgeving te voldoen. Wij reageren bovendien ook op situaties en verbeteren de processen. Die processen verbeteren wij rond de informatiesystemen die governance, risk en compliance (GRC) ondersteunen. Die bewezen aanpak zorgt voor adequate identificatie, classificatie en beheersing van Strategische, Operationele IT en Compliance-risico’s.

Risicomanagement en risicobeheersing voor uw bedrijf

Met risicomanagement bedoelen wij het identificeren en kwantificeren van risico’s binnen uw organisatie en daarin stellen wij maatregelen op om deze risico’s te verkleinen. Risicobeheersing is een doorlopend proces en is een onmisbaar onderdeel van risicomanagement. De ondersteuning die wij bieden kan onder meer bestaan uit het leiden van programma’s of projecten, het opzetten en/of het managen van de risicomanagementorganisatie en het leveren van expertise. Het managen kan ook tijdelijk zijn. Het adequaat invoeren en borgen van risicomanagement en risicobeheersing voor uw bedrijf creëert vertrouwen om bedrijfsresultaten te voorspellen en mogelijk te maken. U maakt bij ons ook gebruik van andere managementdiensten, zoals IT-management. Wilt u graag alles uit handen geven? Kies dan voor interimmanagement.

Risicomanagement
Risicomanagement

Vraag meer informatie aan over onze diensten

Wilt u risicomanagement en risicobeheersing verbeteren binnen uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactenformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0)6-34199788. U kunt er ook voor kiezen om een e-mail naar ons te sturen. Deze kunt u sturen naar info@arcanthis.nl.

Uw bedrijf beschermen tegen cybercrime

risicomanagement

Risicomanagement

Meer 

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging

Meer 

Certificeringen

Certificeringen

Meer 

Trainingen

Trainingen

Meer 

Komt u er niet uit?

Wij snappen dat u misschien niet bekend bent met de gevaren van cybercrime en hoe wij uw organisatie als specialist kunnen helpen met cybersecurity. Neem dan vooral contact met ons op. Arcanthis helpt uw bedrijf of organisatie goed op weg.

Onze methodes zorgen voor duidelijkheid en een verhoging van de beveiliging van uw systemen.

Arcanthis ondersteunt bij het inzichtelijk maken van cyberbedreigingen en het ontwerpen, prioriteren en doorvoeren van maatregelen.

Cybersecurity houdt zich voornamelijk bezig met de bescherming van systemen, netwerken, apparaten en data.

Arcanthis