Arcanthis uw partner voor

Interimmanagement

HOME | Interimmanagement

Risicomanagement

Arcanthis verzorgt interimmanagement, maar ook projectondersteuning. Interimmanagement houdt in dat een van onze experts tijdelijk wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van diverse taken met betrekking tot cyberveiligheid binnen uw bedrijf. Zij zorgen voor de opzet, het verbeteren en managen van de risicoafdeling of cybersecurityafdeling. Hier worden, in samenwerking met uw medewerkers, langdurige oplossingen gecreëerd om cybercriminaliteit tegen te gaan. Daarnaast worden die afspraken ook geborgd.

Interimmanagement om veiligheid te bevorderen

Arcanthis verzorgt interimmanagement, maar ook projectondersteuning. De werkzaamheden die horen bij interimmanagement variëren daarbij van formuleren en invoeren van beleid tot control frameworks (GRC), procesverbetering en beveiliging van gegevens. Daarbij organiseren wij de werkzaamheden, trainen we de medewerkers en managen we de afdeling totdat deze volledig operationeel is. Daarnaast verzorgen wij ook projectondersteuning. Daarbij leiden wij projecten om verbeterdoelstellingen te realiseren. Zo vinden we niet alleen oplossingen, maar implementeren we ze ook.

Informatiebeveiliging
cybercrime

Voorkom alle risico en zorg voor goede beveiligingsmaatregelen

Helaas komt cybercrime steeds vaker voor. Het is daarom van belang dat u zich goed voorbereidt en daardoor geen risico loopt op een cyberaanval. Een aanval leidt er namelijk toe dat al uw vertrouwelijke informatie bij de hacker terechtkomt of dat u niet meer op uw computer of server terechtkunt. Bij Arcanthis zijn wij gespecialiseerd in interimmanagement en projectondersteuning, maar ook:

Neem contact met ons op en bescherm uw bedrijf

Wilt u meer weten over interimmanagement en projectondersteuning? Neem dan contact met ons op. Een van onze experts helpt uw risicoafdeling graag op weg. Dit levert uw bedrijf bescherming tegen hackers op. Vul het contactformulier in op onze website of bel naar +31 (0)6-34199788 om gebruik te maken van onze diensten. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@arcanthis.nl.

cybercrime

Uw bedrijf beschermen tegen cybercrime

risicomanagement

Risicomanagement

Meer 

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging

Meer 

Certificeringen

Certificeringen

Meer 

Trainingen

Trainingen

Meer 

Komt u er niet uit?

Wij snappen dat u misschien niet bekend bent met de gevaren van cybercrime en hoe wij uw organisatie als specialist kunnen helpen met cybersecurity. Neem dan vooral contact met ons op. Arcanthis helpt uw bedrijf of organisatie goed op weg.

Onze methodes zorgen voor duidelijkheid en een verhoging van de beveiliging van uw systemen.

Arcanthis ondersteunt bij het inzichtelijk maken van cyberbedreigingen en het ontwerpen, prioriteren en doorvoeren van maatregelen.

Cybersecurity houdt zich voornamelijk bezig met de bescherming van systemen, netwerken, apparaten en data.

Arcanthis