Onze diensten

Arcanthis is de specialist

HOME | Diensten

Risicomanagement

Risicomanagment

Risicomanagement en risicobeheersing wordt vaak onderschat of vergeten in verandertrajecten bij organisaties en bedrijven. Wij werken we samen met bestuursleden, management en medewerkers om hun te ondersteunen en te begeleiden om aan de wet en regelgeving te voldoen.

Informatiebeveiliging

Wij verzorgen informatiebeveiliging voor uw bedrijf of organisatie. Het beveiligen van vertrouwelijke informatie voor uw bedrijf is cruciaal. Dat komt door de steeds toenemende cybercrimedreigingen. Daarnaast moet die informatie steeds aan strengere regelgeving voldoen.

Informatiebeveiliging
Risicomanagement

Certificeringen

Certificering en naleving van internationale normen zijn essentiële aspecten van moderne bedrijfsvoering. Bij Arcanthis begrijpen we het belang van het beschermen van uw informatie en het waarborgen van de betrouwbaarheid van uw bedrijfsprocessen.

Trainingen

Bij Arcanthis begrijpen we het belang van goed opgeleid personeel. Onze trainingen zijn ontwikkeld door experts op het gebied van informatiebeveiliging en cybercrime die beschikken over diepgaande kennis en ervaring. We bieden zowel basistrainingen voor management en medewerkers die nieuw zijn in het vakgebied, als geavanceerde trainingen voor ervaren professionals die hun vaardigheden willen aanscherpen.

Informatiebeveiliging

Komt u er niet uit?

Wij snappen dat u misschien niet bekend bent met de gevaren van cybercrime en hoe wij uw organisatie als specialist kunnen helpen met cybersecurity. Neem dan vooral contact met ons op. Arcanthis helpt uw bedrijf of organisatie goed op weg.

Onze methodes zorgen voor duidelijkheid en een verhoging van de beveiliging van uw systemen.

Arcanthis ondersteunt bij het inzichtelijk maken van cyberbedreigingen en het ontwerpen, prioriteren en doorvoeren van maatregelen.

Cybersecurity houdt zich voornamelijk bezig met de bescherming van systemen, netwerken, apparaten en data.

Arcanthis