Arcanthis uw partner voor

Certificeringen

HOME | Certificeringen

Certificering

Certificering en naleving van internationale normen zijn essentiële aspecten van moderne bedrijfsvoering. Bij Arcanthis begrijpen we het belang van het beschermen van uw informatie en het waarborgen van de betrouwbaarheid van uw bedrijfsprocessen.

Certificeringen voor uw bedrijf

We begrijpen dat elke organisatie uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft als het gaat om certificering en ondersteuning op het gebied van informatiebeveiliging. Daarom passen we onze diensten aan uw specifieke situatie aan en zorgen we ervoor dat u de juiste ondersteuning krijgt om uw ISO 27001/2 doelen te bereiken. Naast ISO 27001 bieden we ook ondersteuning voor assurance diensten, waaronder IT-audits en serviceorganisatiecontroles (ISAE 3402 en ISAE 3000). Als uw organisatie diensten levert aan klanten die vertrouwen op de beveiliging en betrouwbaarheid van uw systemen en processen, kan een ISAE-certificering een waardevolle troef zijn. Onze consultants helpen u bij het implementeren van de nodige controles en het doorlopen van het auditproces om de vereiste ISAE of ISO 27001certificering te behalen.

Certificering

Uw bedrijf beschermen tegen cybercrime

risicomanagement

Risicomanagement

Meer 

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging

Meer 

Certificeringen

Certificeringen

Meer 

Trainingen

Trainingen

Meer 

Komt u er niet uit?

Wij snappen dat u misschien niet bekend bent met de gevaren van cybercrime en hoe wij uw organisatie als specialist kunnen helpen met cybersecurity. Neem dan vooral contact met ons op. Arcanthis helpt uw bedrijf of organisatie goed op weg.

Onze methodes zorgen voor duidelijkheid en een verhoging van de beveiliging van uw systemen.

Arcanthis ondersteunt bij het inzichtelijk maken van cyberbedreigingen en het ontwerpen, prioriteren en doorvoeren van maatregelen.

Cybersecurity houdt zich voornamelijk bezig met de bescherming van systemen, netwerken, apparaten en data.

Arcanthis